Vanningens öppettider

Här hittar du Vanningens öppettider. När badhuset har ändrade öppettider hittar du de förändrade tiderna i den blå rutan till höger på denna sida.

Barn under 12 år får bara bada i vuxens sällskap.

Badet stänger för renovering och underhåll från och med fredagen den 1 juli. Öppnar åter måndagen den 8 augusti kl

Dag Badets öppettider (kassan stänger en timme innan badet)
Måndag

Stängt

Tisdag

Stängt

Onsdag Stängt
Torsdag

Stängt

Fredag

Stängt

Lördag

Stängt

Söndag Stängt

* Vuxensim innebär att personer från 18 år är välkomna.

Aktuellt på Vanningen

Öppnar åter måndagen den 8 augusti, klockan 10.00 för vuxensim och 12.00 för allmänheten.

Damduscharna helt avstängda!

Ni som besöker vanningen och bytar om på damsidan, rekommenderar vi att ta med
badskor.

Ombyggnaden på damsidan,
bastu och duschrum är avstängda helt på damsidan.

Nu går vi in i nästa fas av renoveringen av damernas duschrum, och nu måste vi stänga hela duschrummet och bastun. Man byter fortfarande om i de vanliga omklädningsrummen sen får man gå ut samma håll man kom, sen går man in i 8:ans omklädningsrum för att ta sig ut i simhallen och vidare till herrarnas duschrum, så som det varit på senaste tiden.

Det kommer vara skyltat hela vägen från 8:an och vart man ska ta vägen. Handikappsduschen i 8:an är igång igen och den är till för simskolor och handikappade i första hand.

Damduscharna kommer att vara avstängda tillsvidare p.g.a. läckage. Detta medför att vi kommer bygga om så att man kommer duscha på herrsidan, som kommer vara uppdelad med en vägg och dörrar. Man kommer gå in som vanligt på damsidan och byta om. Det kommer vara skyltat vart man ska gå. Annars är ni välkomna till våra trevliga badvärdar för information om vart man ska ta vägen.

Ledsagare med handikappade kan om det är en dam använda omklädningsrum 8 och herr använda omklädningsrum 1 där det finns separat dusch.

För herrarna som ska till bastun är det viktigt att ni minst har en handduk om er för det kommer vistas damer utanför bastun.